Hårt bröd fullkorn råg fibrer ca 14% typ normalgräddat
🥖
Bröd
76%
Kolhydrater
11%
Protein
8%
Fibrer
5%
Fett
kolhydrater
protein
fett
fibrer
syror
alkohol
Kolhydrater:
66 g
Protein:
9,1 g
Fibrer:
13,9 g
Fett:
2 g
Välj vikt:
Per 100 g
Per 200 g
Per 300 g
Per 400 g
Per 500 g
Energi:
349 kcal
Kolhydrater:
66 g
varav
socker
:
1,2 g
Protein:
9,1 g
Fibrer:
13,9 g
Fett:
2 g
varav
mättat fett
:
0,3 g
varav
enkelomättat fett
:
0,3 g
varav
fleromättat fett
:
0,9 g
Vitaminer
Folat
: 69,1 µg
23,03% av DRI
Vitamin B6
: 0,32 mg
22,86% av DRI
Tiamin
: 0,2 mg
18,18% av DRI
Riboflavin
: 0,14 mg
10% av DRI
Niacin
: 1,17 mg
7,31% av DRI
Vitamin E
: 0,74 mg
6,17% av DRI
Mineraler
Fosfor
: 340 mg
48,57% av DRI
Zink
: 2,64 mg
26,4% av DRI
Järn
: 3,26 mg
23,29% av DRI
Kalium
: 415 mg
20,75% av DRI
Magnesium
: 76 mg
20,27% av DRI
Salt
: 1,2 g
20% av DRI
Kalcium
: 38 mg
4,75% av DRI
Selen
: 1,7 µg
3,09% av DRI
Jod
: 3 µg
2% av DRI
Kolhydrater
Socker
: 1,2 g
1,33% av DRI
Fett
Mättat fett
: 0,3 g
1,5% av DRI
Mer bröd
Hårt bröd fullkorn råg fibrer 15,5% typ Husman
🥖 Bröd
Hårt bröd fullkorn råg fibrer ca 18% typ Ryvita mörkt
🥖 Bröd
Hårt bröd fullkorn vete m. vallmofrö fibrer 5,5%
🥖 Bröd
Hårt bröd fullkorn råg fibrer 14,5% typ Vika
🥖 Bröd
Källa: Livsmedelsverket